قوانین و تشریفات صادرات زعفران
آیا می دانستید صادرات زعفران بدون کارت بازرگانی به سراسر نقاط دنیا امکان پذیر است. یکی از موارد مهم در صادرات زعفران، اطلاع از قوانین صادرات می باشد. در ادامه قوانین صادرات زعفران با کارت بازرگانی را بررسی خواهیم کرد. همچنین تفاوت صادرات زعفران با کارت بازرگانی و نداشتن آن را مورد مطالعه قرار میدهیم.
مرحله ۱: داشتن محصول باکیفیت و اخذ گواهی های بهداشتی و ارائه اظهارنامه صادرات و تحویل محصول به گمرک
مرحله ۲: بعد از بررسی گواهی های بهداشت و استاندارد زعفران و پرداخت هزینه های گمرک اعلام شده توسط صادرکننده زعفران , محموله مورد نظر پلمب و آماده ارسال می شود.
اظهارنامه صادرات زعفران نیاز به مشخصات کامل صادرکننده زعفران، خریدار زعفران در کشور مقصد، کشور مقصد، کشور مبدا، نوع و کیفیت زعفران ارسالی، قیمت صادر شده به ارز و … می باشد.
داشتن کارت بازرگانی
صادرات زعفران بصورت تجاری مستلزم داشتن کارت بازرگانی است. این کارت توسط اتاق بازرگانی و صنایع و معادن صادر و به تأیید وزارت بازرگانی می رسد. کارت بازرگانی سندی است که به موجب آن می توان اقدام به صادرات و واردات زعفران نمود و بنام متقاضیان اعم از اشخاصی حقیقی (ایرانی و غیرایرانی)، اشخاص حقوقی صادر می شود.
صادرات زعفران بدون کارت بازرگانی
در صورت نداشتن کارت بازرگانی اگر قصد صادرات را دارید، می توانید با مشاوران و متخصصان شرکت الماس زعفران جهان در ارتباط شوید. تمام موارد ذکر شده ( امور گمرکی و ارسال زعفران) توسط شرکت الماس زعفران جهان انجام خواهد شد.
ضرورت کنترل محموله های صادراتی مشمول مقررات اجباری استاندارد در گمرک:
- تاریخ اعتبار پروانه کاربرد علامت استاندارد ایران
- جعلی نبودن پروانه کاربرد علامت استاندارد (موارد مشکوک از استاندارد استانها استعلام گردد)
- اعلام تاریخ انقضای مصرف، پروانه بهره برداری، علامت استاندارد ایران بر روی زعفران و بسته بندی مناسب.
- در صورت نداشتن پروانه کاربرد علامت استاندارد معتبر، ارائه گواهی صادراتی از شرکتهای بازرسی مورد تأیید مؤسسه یا ادارات کل استاندارد استانها ضروری است.
شرکت الماس زعفران جهان به طور مستقیم زعفران کشت کرده – بسته بندی و به شما متقاضیان ارجمند ارایه میکند.
واردات و صادرات – توزیع و پخش زعفران صادراتی ۱۰۰٪ ارگانیک